Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Kevyesti savustetut, grillatut vihannekset

Kevyesti savustetut kasvikset maustetaan välimerellisin maustein ja grillataan herkuksi tällä Kotilieden helpolla reseptillä!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kevyesti savustetut, grillatut kasvikset:

1 kpl kesäkurpitsa
erivärisiä paprikoita
1 kpl munakoiso
2 kpl salottisipulia
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
1-2 kynttä valkosipulia pilkottuna
tuoretta basilikaa
tuoretta timjamia
ripaus suolaa
Mainos

Valmistusohje

  1. Pilko kasviksia, kuten kesäkurpitsaa, paprikaa, munakoisoa ja salottisipulia isohkoiksi paloiksi. Laita kattilaan, jonka päälle sopii savustuskansi. Mausta kasvikset oliiviöljyllä, rouhitulla mustapippurilla, valkosipulilla ja tuoreilla yrteillä esimerkiksi basilikalla ja timjamilla.
  2. Anna maustua viileässä välillä sekoittaen, mielellään vaikka seuraavaan päivään.
  3. Jos haluat vihanneksiin kevyen savun maun, savusta ne kevyesti savustuskannen alla. Grillaa kasvikset grillissä, takassa ritilän päällä, uunissa tai kevyesti pannulla paistaen. Mausta ripauksella suolaa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kevyesti savustetut, grillatut vihannekset

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X