Kaappaus keittiössä "Kape" Kari Aihisen kanaruoka on rapeaa ja rasvaista. Kananugetit KFC-tyyliin.
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Kaappaus keittiössä ”Kapen” kanaruoka – KFC-kanaa ja srirachamajoneesia

Nämä nugetit ovat keittiöpäällikkö Kari Aihisen käsialaa teoksesta Kape 24h (Tammi 2017). "Tässä henkilökuntamme rakastamassa kanaruoassa kaappeihin jääneiden raaka-aineiden hyötykäyttö on parhaimmillaan – ja resepti onnistuu takuulla kotikeittiössäkin. Rapea frittikana maistuu täydelliseltä thaimaalaisella srirachachilikastikkeella maustetun majoneesin kanssa."

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kananugetit

300 g kanan jauhelihaa
1 rkl jauhettuja korianterinsiemeniä
2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
300 g kermaa
4 kananmunaa
tilkka vettä
maissihiutaleita
vehnäjauhoja
Mainos

Srirachamajoneesi

2 valkosipulinkynttä
4 dl majoneesia
7 rkl srirachachilikastiketta
3 rkl vastapuristettua sitruunamehua
2 rkl seesamiöljyä
suolaa maun mukaan

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kaappaus keittiössä ”Kapen” kanaruoka – KFC-kanaa ja srirachamajoneesia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X