Kaappaus keittiössä ”Kapen” kanaruoka – KFC-kanaa ja srirachamajoneesia
Nämä nugetit ovat keittiöpäällikkö Kari Aihisen käsialaa teoksesta Kape 24h (Tammi 2017). "Tässä henkilökuntamme rakastamassa kanaruoassa kaappeihin jääneiden raaka-aineiden hyötykäyttö on parhaimmillaan – ja resepti onnistuu takuulla kotikeittiössäkin. Rapea frittikana maistuu täydelliseltä thaimaalaisella srirachachilikastikkeella maustetun majoneesin kanssa."
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Kananugetit
300 g
kanan jauhelihaa
1 rkl
jauhettuja korianterinsiemeniä
2 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
300 g
kermaa
4
kananmunaa
tilkka vettä
maissihiutaleita
vehnäjauhoja
Srirachamajoneesi
2
valkosipulinkynttä
4 dl
majoneesia
7 rkl
srirachachilikastiketta
3 rkl
vastapuristettua sitruunamehua
2 rkl
seesamiöljyä
suolaa maun mukaan
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kaappaus keittiössä ”Kapen” kanaruoka – KFC-kanaa ja srirachamajoneesia