Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kinderpiirakka

Unohda vaikeat kakut, vatkaus ja koristelu. Tämä Kinder-juustokakku on helpoin ja paras resepti mitä olet testannut. Ohjeessa ei käytetä Kinder-suklaata. Täydellinen maku tulee valkosuklaan ja maitosuklaan yhdistelmästä.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
30  annosta

Ainekset

Juusto-valkosuklaakakkukerros

  • 225 g sulatettua ja jäähdytettyä voita
  • 2 ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 4 ½ dl vehnäjauhoja
  • 4 kananmunaa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 200 g valkosuklaata

Maitosuklaakakkukerros

  • 200 g maitosuklaata
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 kananmunaa

Valmistusohje

Kinderpiirakka leivotaan näin helposti pellille:

  1. Levitä leivinpaperi pellille. Sulata juustokakku-valkosuklaakakkuosuuden valkosuklaa mikrossa pehmeäksi.
  2. Mittaa kaikki juustokakku-valkosuklaakakkuosuuden ainekset isoon kulhoon ja sekoita hyvin esimerkiksi nuolijalla tai puuhaarukalla.
  3. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta nuolijalla.
  4. Sulata maitosuklaa mikrossa pehmeäksi. Vatkaa maitosuklaa, tuorejuusto ja kananmunat kevyesti yhteen. Lusikoi seos juustokakku-valkosuklaaosuuden pinnalle keoiksi. Vedä lusikalla jälkiä maitosuklaan läpi, marmoroiden kevyesti maitosuklaa- ja alempi valkosuklaakerros toisiinsa.
  5. Paista piirakkaa 170-asteisen uunin alatasolla noin 30–40 minuuttia. Koita kypsyys tikulla. Paloittele kinderpiirakka täysin jäähtyneenä.

Vinkki: Kinder-leivonnaiset ihastuttavat – Katso videolta, miten Kinder-juustokakut syntyvät

Lue myös Anna.fi: Näin teet suussa sulavan suklaa-nutellatriflen


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kinderpiirakka

arttu15v

Miksei ohjetta saa tulostettua, vaikka on kirjautunut? Onko jonkun mutkan takana?

Annika

Aineksissa lukee ”225 g sulatettua ja jäädytettyä voita”. Ohjeissa ei kuitenkaan kerrota miten tämä voin jäädyttäminen pitäisi toteuttaa sulattamisen jälkeen ja kuinka jäädytetty erittäin kova voi sitten lisätään taikinaan. Voin sulattaminen on kyllä hallussa mutta ei tuo jäädytetyn voin lisääminen taikinaan. Voisitteko tarkentaa ohjetta, itse en ole ikinä ennen leipoessani tällaiseen törmännyt enkä käsitä miten se tehdään?

#pikkurouvaleipoo

Siitä puuttunee yksi h-kirjain, eli ”jäähdytettyä”.

Ninnu

Kuulostaa hyvältä! Jos haluaisi tehdä kyseistä kakkua vain sellaisen normaalin (halk.n.24cm) irtopohjavuoallisen, niin mikähän olisi ainesten määrä..?

Emalia

Ei ollut kaiken suklaansa ja tuorejuustonsa arvoinen. Ihan ok, ei tullut suosikiksi, pettymys 🙁

Vastaa käyttäjälle AnnikaPeruuta vastaus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.