Reseptit
30-60 min
30
Kiitos

Kinderpiirakka

Tämä Kinder-juustokakku on helpoin ja paras resepti mitä olet testannut. Kinder-juustokakku on pääsiäisen hittiohje, mutta melko työläs valmistaa. Kyllästyimme vatkaukseen ja turhiin valmistusvaiheisiin ja kehitimme helpoista helpoimman version, jossa maistuu täydellisesti valkosuklaan, maitosuklaan ja tuorejuuston yhdistelmä. Ohjeessa ei käytetä Kinder-suklaata. Täydellinen maku tulee juuri tuosta valkosuklaan ja maitosuklaan onnistuneesta yhdistelmästä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Juusto-valkosuklaakakkukerros

225 g sulatettua ja jäähdytettyä voita
2 1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
4 1/2 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g valkosuklaata
Mainos

Maitosuklaakakkukerros

200 g maitosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 kananmunaa

Valmistusohje

Helppo Kinder-juustokakku tehdään näin:

  1. Levitä leivinpaperi pellille. Sulata juustokakku-valkosuklaakakkuosuuden valkosuklaa mikrossa pehmeäksi.
  2. Mittaa kaikki juustokakku-valkosuklaakakkuosuuden ainekset isoon kulhoon ja sekoita hyvin esimerkiksi nuolijalla tai puuhaarukalla.
  3. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta nuolijalla.
  4. Sulata maitosuklaa mikrossa pehmeäksi. Vatkaa maitosuklaa, tuorejuusto ja kananmunat kevyesti yhteen. Lusikoi seos juustokakku-valkosuklaaosuuden pinnalle keoiksi. Vedä lusikalla jälkiä maitosuklaan läpi, marmoroiden kevyesti maitosuklaa- ja alempi valkosuklaakerros toisiinsa.
  5. Paista 170-asteisen uunin alatasolla 30–40 minuuttia. Koita kypsyys tikulla. Paloittele Kinder-juustokakku täysin jäähtyneenä.

Lue myös: Kinder-leivonnaiset ihastuttavat – Katso videolta, miten Kinder-juustokakut syntyvät

Katso myös: 15 parasta juustokakkua – näillä hurmaat taatusti

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Suklaa-Nutellatrifle

Keskustelu

Aineksissa lukee ”225 g sulatettua ja jäädytettyä voita”. Ohjeissa ei kuitenkaan kerrota miten tämä voin jäädyttäminen pitäisi toteuttaa sulattamisen jälkeen ja kuinka jäädytetty erittäin kova voi sitten lisätään taikinaan. Voin sulattaminen on kyllä hallussa mutta ei tuo jäädytetyn voin lisääminen taikinaan. Voisitteko tarkentaa ohjetta, itse en ole ikinä ennen leipoessani tällaiseen törmännyt enkä käsitä miten se tehdään?

Kuulostaa hyvältä! Jos haluaisi tehdä kyseistä kakkua vain sellaisen normaalin (halk.n.24cm) irtopohjavuoallisen, niin mikähän olisi ainesten määrä..?

Ei ollut kaiken suklaansa ja tuorejuustonsa arvoinen. Ihan ok, ei tullut suosikiksi, pettymys 🙁

Kommentoi juttua: Kinderpiirakka

Vastaa käyttäjälle Ninnu Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X