Kinkku-porovoileipäkakku
Kinkku-porokakun reunat voi peittää myös ohuilla kinkku- tai porosiivuilla, jotka tarttuvat hyvin kuorrutteeseen. Kinkku-porokakku toimii myös pelkkänä kinkku- tai poroversiona, jolloin toista täytettä tehdään kaksinkertainen määrä. Kinkku-porokakun voi koota myös neliskulmaiseksi, jolloin yhteen kerrokseen tulee kahdeksan leipäviipaletta (2 x 4).
Ainekset
Lisää kauppalistalle
21-24
täysjyväpaahtoleipäviipaletta
Kostutus:
2.5 dl
vettä
½
lihaliemikuutiota
Kinkkutäyte:
200 g
vähärasvaista palvikinkkua
1½
maustekurkkua
250 g
piparjuurituorejuustoa
100 g
ranskankermaa
2 tl
sinappia
Porotäyte:
150 g
kylmäsavuporoa
100 g
purjoa
1 dl
persiljasilppua
200 g
ruohosipulituorejuustoa
300 g
ranskankermaa
Kuorrutus:
200 g
ruohosipulituorejuustoa
100 g
ranskankermaa
Koristeet:
salaattia
10
sulatejuustoviipaletta
50 g
kylmäsavuporosiivuja
150 g
kinkkuviipaleita
3
tomaattia
persiljaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kinkku-porovoileipäkakku