Kinkkupiirakka
Kinkkupiirakka sopii moneen: kahvipöydän suolapalaksi, iltapalaksi, lounaaksi tai evääksi piknikille. Kinkkupiirakka syntyy helposti ja nopeasti kun taikinan tekee jääkaappiin valmiiksi paistamista edellisenä päivänä ja ainekset alkuvalmistelee ajoissa ennen paistamista. Mehevä palvikinkkutäyte saa makua tuoreesta purjosta ja basilikasta.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Kinkkupiirakan taikina:
200 g
voita tai margariinia
4 dl
vehnäjauhoja
noin 3 rkl
Kylmää vettä
Kinkkupiirakan täyte:
noin 300 g (2-4 kpl)
purjoa
2 rkl
öljyä
250-300 g
palvikinkkua
3
kananmunaa
noin 2 dl
kermaa
2 dl
kermaviiliä
150 g
juustoa
1 tl
basilikaa
mustapippuria
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kinkkupiirakka