Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Kirkas kanaminestrone

Maistuisiko lautasellinen höyryävän kuumaa broilerikeittoa? Tämä kirkaslieminen keitto rikastetaan pastalla ja maustetaan tuoreilla, hienonnetuilla yrteillä sekä Tabascolla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kanaminestrone:

2 isoa broilerin rintafileetä
2 valkosipulinkynttä
pala purjoa
2 lehtisellerin vartta
3 viipaletta pekonia
pala (300 g) palsternakkaa
2 porkkanaa
1 l vettä
1 dl täysjyväpastaa (Abez)
muutama oksa tuoretta timjamia tai 1 tl kuivattua
4-5 tippaa Tabascoa
(suolaa)
Mainos

Valmistusohje

1. Leikkaa broilerin rintafileet pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi puhdistettu purjo. Paloittele lehtisellerin varret.

2. Hienonna pekonit ja ruskista niitä hetki kattilassa. Lisää broileripalat ja anna ruskistua.

3. Kuori ja kuutioi palsternakka ja porkkanat. Lisää juurekset, valkosipuli, purjo ja lehtisellerit kattilaan ja kääntele muutama minuutti. Lisää vesi ja anna kasvisten porista miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

4. Lisää pasta ja anna kiehua, kunnes pasta tuntuu kokeiltaessa juuri ja juuri kypsältä. Mausta kanakeitto tuoreilla, hienonnetuilla yrteillä ja Tabascolla.

Katso myös: Kevyet ja edulliset kanakeitot – 9 ohjetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kirkas kanaminestrone

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X