Reseptit

Kirpakka herukkaherkku

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 5 dl perattuja karviaisia
  • 250 g mascarpone-juustoa tai ranskankermaa
  • 1 rkl sokeria
  • 2 dl vaahdotettavaa vaniljakastiketta
  • 100 g halvaa tai keksimuruja
  • 5 dl mustia, valkoisia ja punaisia viinimarjoja

koristeeksi:

  • viinimarjaterttuja

Valmistusohje

Kirpakka herukkaherkku

1. Jaa karviaiset korkeisiin laseihin. Sekoita mascarpone, sokeri ja vaahdotettu vaniljakastike. Lisää joukkoon murusteltu halva. Lusikoi seosta laseihin kerroksittain viinimarjojen kanssa. Korista annokset viinimarjoilla.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kirpakka herukkaherkku

Sinun täytyy kommentoidaksesi.