puolukka-masariinipiirakka
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Kirsikka-filopiiras

Kirsikkapiira­kassa yhdistyy monta tekstuuria: ihanan sitkoinen filopohja, mehu­kas kirsikkahillo­täyte ja rapeat muro­taikinatähdet.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Filotaikina:

4 dl vehnäjauhoja
50 g voita
1 kananmuna
ripaus suolaa
1 dl vettä
1 tl rypsiöljyä

Lisäksi:

50 g sulatettua voita

Kirsikkatäyte:

2 dl kirsikkahilloa tai -marmeladia
Mainos

Tähtitaikina:

100 g voita
1 dl tomusokeria
1/2 tl vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
1-2 rkl vettä

Kirsikka-filopiiraan pinnalle:

tomusokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kirsikka-filopiiras

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X