Reseptit

Kirsikkamuffinit

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
12  annosta

Ainekset

  • 200 g margariinia tai voita
  • 1 dl sokeria
  • 150 g mantelimassaa
  • 2 kpl kananmunia
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 0.5 dl maitoa

täyte:

  • 1.5 dl kirsikkahilloa
  • tai luumuhilloa

Valmistusohje

Kirsikkamuffinit

 

  1. Vaahdota pehmeä rasva, mantelimassa ja sokeri. Lisää munat hyvin vatkaten.
  2. Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri jauhoihin. Seulo jauhoseos siivilän läpi taikinaan. Lisää maito.
  3. Jaa puolet taikinasta joko silikonimuffinivuokaan tai paperisiin muffinivuokiin, laita nokare hilloa taikinan päälle ja jaa loput taikinasta hillon päälle vuokiin.
  4. Isoja muffineita tulee 6 kpl ja pienempiä 12 kpl. Paista pieniä muffineita noin 20 minuuttia ja suuria puolisen tuntia 175-asteisessa uunissa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kirsikkamuffinit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.