Kirsikkatorttu
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Kirsikkatorttu

Mehevän kirsikkatortun salaisuus on kirsikoista, tuorejuustosta ja ranskankermasta tehty täyte. Kirsikkatortun pohjassa maustuu ihanasti manteli. Kirsikoiden asemesta voit lisätä täytteeseen raparperipaloja tai mustikoita.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

KIrsikkatortun pohja:

150 g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0.5 dl jauhettua mantelia
1 dl sokeria
1 kananmuna

Kirsikkatortun täyte:

250 g kevyt-Hovijuustoa
200 g jogurttia tai ranskankermaa
1 dl sokeria
2 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
1 sitruunan mehu
noin 5 dl kirsikoita

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kirsikkatorttu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X