Kirsikkatryffelit viimeistellään kauniin vadelman punaisella värisokerilla, joka syntyy pakastekuivatuista vadelmista ja sokerista.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Kirsikkatryffelit
300 g tummaa suklaata (gluteenitonta)
1/2 dlkuohukermaa
1/2 dlkirsikkamarmeladia
1 rklrommia
Mainos
Vadelmasokeri:
4 rklpakastekuivattuja vadelmia
4 rklsokeria
Valmistusohje
Kirsikkatryffelit valmistuvat näin.
1. Rouhi suklaa. Kiehauta kerma ja marmeladi ja nosta syrjään liedeltä. Lisää suklaarouhe ja rommi kuuman seoksen joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Anna seoksen jäähtyä.
2. Kaada seos kulhoon ja peitä kelmulla. Anna seistä jääkaapissa 2–3 tuntia.
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kirsikkatryffelit