Reseptit
22
Kiitos

Kirsikkatryffelit

Kirsikkatryffelit viimeistellään kauniin vadelman­ punaisella väri­sokerilla, joka syntyy pakastekuivatuista vadel­mista ja sokerista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kirsikkatryffelit

300 g tummaa suklaata (gluteenitonta)
1/2 dl kuohukermaa
1/2 dl kirsikkamarmeladia
1 rkl rommia

Vadelmasokeri:

4 rkl pakastekuivattuja vadelmia
4 rkl sokeria

Valmistusohje

1. Rouhi suklaa. Kiehauta kerma ja marmeladi ja nosta syrjään liedeltä. Lisää suklaarouhe ja rommi kuu­man seoksen joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Anna seoksen jäähtyä.

2. Kaada seos kulhoon ja peitä kel­mulla. Anna seistä jääkaapissa 2–3 tuntia.

3. Muotoile suklaamassasta pieniä kuulia. Jauha vadelmat sokerin kans­sa teholeikkurissa. Pyörittele suklaa­ tryffelit vadelma­sokeriseoksessa.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 24/18.

Jouluna herkutellaan tryffeleillä:

valkosuklaa-pistaasitryffelit

Valkosuklaa-pistaasitryffelit

suklaakeksit_suklaatryffelit

Suklaa-lakritsi-mantelitryffelit

Nutellatryffelit

Nutellatryffelit

Anna.fi: Puolukka-taatelitryffelit

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Reseptien avainsanat:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kirsikkatryffelit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X