burgundinpata
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Klassikko: Burgundinpata

Burgundinpata on ranskalainen klassikkoruoka. Nauti se hyvän ranskalaisen punaviinin kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
noin 1,2 kg naudan entrecôtea
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
3 rkl öljyä
1/2 dl vettä pannun huuhteluun
7 dl punaviiniä
3 dl lihalientä
3 laakerinlehteä
pari oksaa tuoretta timjamia
2 isoa sipulia
3 valkosipulinkynttä
150 g savustettua siankylkeä tai pekonia
250 g herkkusieniä

Suurustukseen:

2 rkl vehnäjauhoja
3 rkl punaviiniä
suolaa
mustapippuria
Mainos

Tarjoiluun:

tuoretta timjamia
keitettyjä perunoita tai riisiä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Klassikko: Burgundinpata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X