Paahdettu kukkakaali
Yksinkertaisen nerokas kokonaisena paahdettu kukkakaali on helppo, herkullinen ja superkaunis. Se näyttää paistettuna juhlavalta, mutta sen tekeminen onnistuu ihan minimaalisella vaivalla.
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Kokonaisena paahdettu kukkakaali:
- 2 keskikokoista (à noin 600 g) tai 4 pientä kukkakaalia
- 25 g voita
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 ½ rkl hunajaa
- 2 tl harissatahnaa
- ½ tl suolaa
Lisäksi:
- 1 ½ dl maustamatonta jogurttia
- ½ sitruunan raastettu kuori
- 2 rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
- 2 rkl pinjansiemeniä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paahdettu kukkakaali