
Kookosmuropalat
Punaiset kirsikat, rapeat riisimurot ja valkeat kookoshiutaleet yhdistyvät näyttäviksi kookosmuropaloiksi. Kääri sellofaaniin ja anna ystävälle lahjaksi!
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 24 annosta
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
- 500 g kookosrasvaa
- 1 pkt (100 g) punaisia sokeroituja kirsikoita
- 5 dl riisimuroja
- 3 dl kookoshiutaleita
- 2 dl tomusokeria
- ½ dl maitojauhetta
- 1 dl rusinoita
Valmistusohje
- Sulata kookosrasva juoksevaksi. Halkaise kirsikat. Sekoita kaikki kuivat ainekset huolella ja lisää joukkoon kookosrasva.
- Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (18×28 cm). Painele seos kevyesti tasaiseksi ja nosta jääkaappiin kovettumaan vähintään tunniksi. Leikkaa kolmioiksi.
Ohjeella valmistat noin 24 kappaletta kookosmuropaloja.
Valmista herkullisia makeisia: Kotikinuskit Suklaanamut Chilitryffelit Ruoka.fi: Brigadeiro-makeiset
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kookosmuropalat