Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kookosmuropalat

Punaiset kirsikat, rapeat riisimurot ja valkeat kookoshiutaleet yhdistyvät näyttäviksi kookosmuropaloiksi. Kääri sellofaaniin ja anna ystävälle lahjaksi!

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
24  annosta

Ainekset

  • 500 g kookosrasvaa
  • 1 pkt (100 g) punaisia sokeroituja kirsikoita
  • 5 dl riisimuroja
  • 3 dl kookoshiutaleita
  • 2 dl tomusokeria
  • ½ dl maitojauhetta
  • 1 dl rusinoita

Valmistusohje

  1. Sulata kookosrasva juoksevaksi. Halkaise kirsikat. Sekoita kaikki kuivat ainekset huolella ja lisää joukkoon kookosrasva.
  2. Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (18×28 cm). Painele seos kevyesti tasaiseksi ja nosta jääkaappiin kovettumaan vähintään tunniksi. Leikkaa kolmioiksi.

Ohjeella valmistat noin 24 kappaletta kookosmuropaloja.

Valmista herkullisia makeisia: Kotikinuskit Suklaanamut Chilitryffelit Ruoka.fi: Brigadeiro-makeiset


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kookosmuropalat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.