Reseptit
4
Kiitos

Korealainen broilerileipä

Korealaiset kanaleivät syntyvät kimchi-coleslawsalaatista, mehukkaista broilerileikkeistä ja pehmeän tulisesta majoneesista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Korealainen broilerileipä:

8 viipaletta maalaisleipää

Täyte

400 g broilerinfileetä
1 rkl öljyä
1 tl suolaa
1 tl broilerimaustetta (suolatonta)

KIMCHICOLESLAW

1/2 kiinankaali
2 kevätsipulinvartta
1 iso porkkana
1 pieni valkosipulinkynsi
1 rkl raastettua inkivääriä
1/2 dl majoneesia
1 rkl korealaista chilitahnaa (gochujang)
2 tl kalakastiketta
ripaus suolaa
ripaus sokeria

KOREALAINEN MAJONEESI

1 dl majoneesia
2 tl korealaista chilitahnaa (gochujang)

Lisäksi

1/2 kurkku
tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Valmista ensin kimchicoleslaw. Leikkaa kiinankaali ja kevätsipulinvarret suikaleiksi. Kuori ja raasta porkkana, valkosipulinkynsi ja inkivääri. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua hetken aikaa.

2. Paista broilerinfileisiin molemmin puolin kaunis pinta kuumalla pannulla öljyssä. Mausta ja jätä kypsymään miedolle lämmölle kannen alle.

3. Paahda leipäviipaleet ja höylää kurkusta juustohöylällä viipaleita.

4. Sekoita majoneesin ainekset ja levitä 4 leivälle. Nosta päälle kurkkua, broilerinfileet, salaattia ja korianteria. Nosta loput leivistä kansiksi.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 21/17.

Maista myös näitä korealaisia ruokia:

korealainen lihakeitto

Korealainen lihakeitto

korealainen kevätrulla

Korealainen kevätrulla

korealaiset salaattikääröt

Korealaiset salaattikääröt

Ruoka.fi: Bo Ssäm eli possuateria korealaisittain

Keskustelu

Kommentoi juttua: Korealainen broilerileipä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X