Korealaiset katkarapu-salaattikupit
Reseptit
alle 30 min
10
Kiitos

Korealaiset katkarapu-salaattikupit

Korealaiset katkarapu-salaattikupit ovat kevyttä ja rentoa sormisyötävää. Hauskasti kulhon muotoon taipuvat rapeat sydänsalaatinlehdet täytetään korealaisittain maustetuilla katkaravuilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Katkaravut:

180 g isoja pakastekatkarapuja
1 iso porkkana
1 dl cashewpähkinöitä
2 rkl hienonnettua korianteria

Maustekastike:

1 limetin mehu
2 rkl makeaa soijakastiketta
2 rkl hunajaa
1 rkl ssamjang-korealaista soijapaputahnaa
1 rkl gochujang-korealaista chilitahnaa
2 tl kalakastiketta
1 1/2 tl seesamiöljyä
Mainos

Lisäksi:

200 g sydänsalaatin lehtiä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Korealaiset katkarapu-salaattikupit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X