Korealaiset katkarapu-salaattikupit
Rapean rouskuvat sydänsalaatin lehdet ovat kevyttä ja rentoa sormisyötävää. Hauskasti kulhon muotoon taipuvat salaatinlehdet täytetään korealaisittain maustetuilla katkaravuilla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Katkaravut:
- 180 g isoja pakastekatkarapuja
- 1 iso porkkana
- 1 dl cashewpähkinöitä
- 2 rkl hienonnettua korianteria
Maustekastike:
- 1 limetin mehu
- 2 rkl makeaa soijakastiketta
- 2 rkl hunajaa
- 1 rkl ssamjang-korealaista soijapaputahnaa
- 1 rkl gochujang-korealaista chilitahnaa
- 2 tl kalakastiketta
- 1 ½ tl seesamiöljyä
Lisäksi:
- 200 g sydänsalaatin lehtiä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Korealaiset katkarapu-salaattikupit