Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Korianterihummus

Korianterihummus on maukas levite, lisuke tai dippikastike.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
15  annosta

Ainekset

  • 2 prk (à 400/265 g) esikeitettyjä kikherneitä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ dl tahinitahnaa
  • 1 ½ dl kreikkalaista jogurttia
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 sitruunan raastettu kuori ja mehu

Lisäksi

  • ½ dl hienonnettua korianteria
  • (vettä)

Valmistusohje

1. Huuhtele ja valuta kikherneet. Nosta herneet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi massaksi. Lisää murskatut valkosipulinkynnet sekä muut aineet ja soseuta tasaiseksi levittyväksi tahnaksi.

2. Notkista hummusta tarvittaessa vedellä. Mausta hienonnetulla korianterilla. Nosta korianterihummus tarjoiluastiaan ja valuta päälle hieman oliiviöljyä.

Kokeile myös muita maukkaita tahnoja: Punajuurihummus Munakoisotahna Mätitahna Ruoka.fi: Linssihummus


Kommentoi

Kommentoi juttua: Korianterihummus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.