Reseptit
alle 30 min
15

Korianterihummus

Korianterihummus on maukas levite, lisuke tai dippikastike.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 prk (à 400/265 g) esikeitettyjä kikherneitä
2 valkosipulinkynttä
½ dl tahinitahnaa
1 ½ dl kreikkalaista jogurttia
1 dl oliiviöljyä
2 sitruunan raastettu kuori ja mehu

Lisäksi

½ dl hienonnettua korianteria
(vettä)

Valmistusohje

1. Huuhtele ja valuta kikherneet. Nosta herneet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi massaksi. Lisää murskatut valkosipulinkynnet sekä muut aineet ja soseuta tasaiseksi levittyväksi tahnaksi.

2. Notkista hummusta tarvittaessa vedellä. Mausta hienonnetulla korianterilla. Nosta korianterihummus tarjoiluastiaan ja valuta päälle hieman oliiviöljyä.

Kokeile myös muita maukkaita tahnoja:
Punajuurihummus
Munakoisotahna
Mätitahna
Ruoka.fi: Linssihummus

Keskustelu

Kommentoi juttua: Korianterihummus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X