
Korianterihummus
Korianterihummus on maukas levite, lisuke tai dippikastike.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 15 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
- 2 prk (à 400/265 g) esikeitettyjä kikherneitä
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ dl tahinitahnaa
- 1 ½ dl kreikkalaista jogurttia
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 sitruunan raastettu kuori ja mehu
Lisäksi
- ½ dl hienonnettua korianteria
- (vettä)
Valmistusohje
1. Huuhtele ja valuta kikherneet. Nosta herneet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi massaksi. Lisää murskatut valkosipulinkynnet sekä muut aineet ja soseuta tasaiseksi levittyväksi tahnaksi.
2. Notkista hummusta tarvittaessa vedellä. Mausta hienonnetulla korianterilla. Nosta korianterihummus tarjoiluastiaan ja valuta päälle hieman oliiviöljyä.
Kokeile myös muita maukkaita tahnoja: Punajuurihummus Munakoisotahna Mätitahna Ruoka.fi: Linssihummus
Kommentoi
Kommentoi juttua: Korianterihummus