Korianteripesto
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 1 ruukku korianteria
- 2 rkl cashewpähkinöitä
- 2 rkl ruskeita manteleita
- veitsenkärjellinen hienonnettua valkosipulia
- 3 rkl parmesaaniraastetta
- ripaus suolaa
- noin 1 dl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Jauha teholeikkurissa ensin korianteri, cashewpähkinät ja mantelit karkeaksi seokseksi.
2. Lisää joukkoon valkosipuli, parmesaaniraaste ja ripaus suolaa. Aja maut sekaisin.
3. Lisää öljyä vähitellen joukkoon niin, että seos on sopivan juoksevaa.
- Vinkki! Lorauta ohut kerros oliiviöljyä peston pinnalle, kun säilytät sitä jääkaapissa. Öljy pitää maut suojassa ja estää sitä kuivahtamasta pinnalta.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Korianteripesto