Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Korianteripesto

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 ruukku korianteria
2 rkl cashewpähkinöitä
2 rkl ruskeita manteleita
veitsenkärjellinen hienonnettua valkosipulia
3 rkl parmesaaniraastetta
ripaus suolaa
noin 1 dl oliiviöljyä
Mainos

Valmistusohje

Korianteripesto

1. Jauha teholeikkurissa ensin korianteri,
cashewpähkinät ja mantelit
karkeaksi seokseksi.

2. Lisää joukkoon valkosipuli, parmesaaniraaste
ja ripaus suolaa. Aja maut
sekaisin.

3. Lisää öljyä vähitellen joukkoon niin,
että seos on sopivan juoksevaa.

  • Vinkki! Lorauta ohut kerros oliiviöljyä
    peston pinnalle, kun säilytät sitä jääkaapissa.
    Öljy pitää maut suojassa ja
    estää sitä kuivahtamasta pinnalta.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Korianteripesto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X