Reseptit

Korianteripesto

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 1 ruukku korianteria
  • 2 rkl cashewpähkinöitä
  • 2 rkl ruskeita manteleita
  • veitsenkärjellinen hienonnettua valkosipulia
  • 3 rkl parmesaaniraastetta
  • ripaus suolaa
  • noin 1 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

Korianteripesto

1. Jauha teholeikkurissa ensin korianteri, cashewpähkinät ja mantelit karkeaksi seokseksi.

2. Lisää joukkoon valkosipuli, parmesaaniraaste ja ripaus suolaa. Aja maut sekaisin.

3. Lisää öljyä vähitellen joukkoon niin, että seos on sopivan juoksevaa.

  • Vinkki! Lorauta ohut kerros oliiviöljyä peston pinnalle, kun säilytät sitä jääkaapissa. Öljy pitää maut suojassa ja estää sitä kuivahtamasta pinnalta.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Korianteripesto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.