
Kossugraavattu lohi
Koskenkorvagraavattu lohi on herkkua uusien perunoiden ja saaristolaisleivän tyyppisen, tumman leivän kanssa tarjottuna.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 11 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
Ainekset
- 1 kg lohen ruodotonta keskipalaa
- 3-4 rkl karkeaa merisuolaa
- 2 tl sokeria
- rouhittua musta- ja valkopippuria
- tilliä
- 5 cl Koskenkorva 100 -viinaa
Valmistusohje
1. Pane lohipala vuokaan nahkapuoli alaspäin. Hiero pintaan mausteet. Kaada päälle Koskenkorva. Lisää pinnalle tillinoksia. Peitä lohipala kelmulla ja anna maustua jääkaapissa 1–2 vuorokautta.
2. Raaputa mausteet pois kalan pinnalta ja leikkaa filee vinottain ohuiksi viipaleiksi.
Katso myös ohjeet:
Katkarapu hampurilainen Napue Skagen Slider
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kossugraavattu lohi