Paistettu kotitekoinen makkara.
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Kotitekoinen makkara

Maukas kotitekoinen makkara on gourmetruokaa. Tässä on helppo perusohje, jota voi varioida oman maun mukaan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1000 g naudanlihaa tai riistaa
korvaa osa lihasta halutessasi sisäelimillä
300 g silavaa, ankanrasvaa tai muuta erittäin rasvaista lihaa
2 tl mustapippuria
1 1/2 rkl suolaa
3 tl chilirouhetta
1 rkl paprikajauhetta
1/2 dl hienonnettuja kuivattuja metsäsieniä
6 valkosipulinkynttä
2 dl punaviiniä tai tummaa olutta
lampaan- tai possunsuolta
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kotitekoinen makkara

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X