Krannin tilan lusikkaleivät
Reseptit
alle 30 min
30
Kiitos

Krannin tilan suussasulavat lusikkaleivät

Lusikkaleivät ovat kahvipöydän klassisia tarjottavia. Krannin tilan emäntä jakoi Kotiliedelle rakkaan perinnereseptinsä. Lusikkaleipiin käytetään tilan omia vehnäjauhoja. Nämä perinteiset pikkuleivät täytetään vadelmahillolla ja pyöräytetään lopuksi erikoishienossa sokerissa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Krannin tilan lusikkaleivät:

200 g voita
1,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
4-4.5 dl Krannin tilan vehnäjauhoja
vadelmahilloa
2 dl erikoishienoa sokeria

Keskustelu

Jatko hukassa? ei valmistus ohjetta jos vain aineet sekoitte,ee niin eipä mitään parhhaita lusikkaleipiä saa onneksi tuo G voi auttaa

Ainesten yläpuolella on kaksi täppää, toisessa ”Ainekset“ ja sen vieressä ”Ohje”. Ohje siis erillisessä välilehdessä. Hetki kesti itselläkin ennen kuin huomasin…

Missä ohjeen jatko? Ei ollut mainoksen jälkeen.

Hei Sirkkis!

Katsotko ohjetta mobiililaitteella? ”Ainekset”-otsikon vieressä lukee ”Ohje”. Kun napsautat siitä, saat ohjevälilehden auki.

Terveisin Ulla Kotilieden toimituksesta

Kommentoi juttua: Krannin tilan suussasulavat lusikkaleivät

Vastaa käyttäjälle Ulla / Kotilieden toimitus Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X