Reseptit
4
Kiitos

Kreikkalainen grillipatonki

Oikaisu sallittu! Osta valmis leipä ja tuunaa se mieleiseksesi. Koukuttavan hyvä grillipatonki kokoaa yhteen Kreikan parhaat maut. Leipä paahdetaan rapeaksi grillin hehkuvassa lämmössä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kreikkalainen grillipatonki:

1 patonki

Täyte:

25 g babypinaattia
1 dl aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
1 prk (100 g) salaattijuustokuutioita mausteöljyssä
1 valkosipulinkynsi
25 g voita

Valmistusohje

1. Viipaloi 1 patonki noin 2 cm:n viipaleiksi, mutta älä leikkaa ihan irti asti.

2. Hienonna 25 g babypinaattia ja nosta kulhoon. Lisää 1 dl aurinkokuivattuja tomaattieja suikaleina, 1 prk eli 100 g salaattijuustokuutioita öljyineen sekä 1 puristettu valkosipulinkynsi.

3. Raota leipäviiltoja ja jaa väleihin tasaisesti seosta. Nosta leipä folioarkille ja sivele pintaan 25 g sulatettua voita.

4. Kääräise patonki folioon ja paista grillissä tai 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Lue myös: Rouva Kasviksen herkullinen pataleipä onnistuu aloittelijaltakin

Keskustelu

Tein näitä ja olivat tosi hyviä sekä koukuttavia. Myös vieraat pitivät. Kiitos ohjeesta, joka pelasti kesävieraiden kestitsemiseen.

Kommentoi juttua: Kreikkalainen grillipatonki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X