Reseptit
alle 30 min
4

Kreikkalainen grillipatonki

Oikaisu sallittu! Osta valmis leipä ja tuunaa se mieleiseksesi. Koukuttavan hyvä grillipatonki kokoaa yhteen Kreikan parhaat maut. Leipä paahdetaan rapeaksi grillin hehkuvassa lämmössä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kreikkalainen grillipatonki:

1 patonki

Täyte:

25 g babypinaattia
1 dl aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
1 prk (100 g) salaattijuustokuutioita mausteöljyssä
1 valkosipulinkynsi
25 g voita

Valmistusohje

1. Viipaloi 1 patonki noin 2 cm:n viipaleiksi, mutta älä leikkaa ihan irti asti.

2. Hienonna 25 g babypinaattia ja nosta kulhoon. Lisää 1 dl aurinkokuivattuja tomaattieja suikaleina, 1 prk eli 100 g salaattijuustokuutioita öljyineen sekä 1 puristettu valkosipulinkynsi.

3. Raota leipäviiltoja ja jaa väleihin tasaisesti seosta. Nosta leipä folioarkille ja sivele pintaan 25 g sulatettua voita.

4. Kääräise patonki folioon ja paista grillissä tai 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Lue myös: Rouva Kasviksen herkullinen pataleipä onnistuu aloittelijaltakin

Keskustelu

Tein näitä ja olivat tosi hyviä sekä koukuttavia. Myös vieraat pitivät. Kiitos ohjeesta, joka pelasti kesävieraiden kestitsemiseen.

Kommentoi juttua: Kreikkalainen grillipatonki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X