Kuhaa Välimeren tapaan
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Kuhaa Välimeren tapaan

Ripaus parmesaania antaa kuhafileelle täyteläisyyttä ja makua. Helppo viikonlopun kalavuoka valmistuu uunissa ja kaipaa seurakseen vain raikasta salaattia. Tomaattimurska ja oliivit tuovat parmesaanin lisäksi herkkuvuokaan Välimeren tuulahduksen. Voit kypsentää ruoan uuninkestävässä kattilassa tai uunivuoassa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kuhaa Välimeren tapaan:

600 g kuhaa fileinä (tai ahventa, puna-ahventa, turskaa, seitiä)
800 g jauhoisia perunoita
1 punasipuli
2-3 valkosipulinkynttä
muutama oksa rosmariinia
2 rkl sileälehtistä persiljaa
3 rkl oliiviöljyä
400 g tomaattimurskaa
noin 1 dl vettä
1 tl oreganoa
12 oliivia (kivetön kalamataoliivi)
noin 1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria

Keskustelu

Mistä löytyy tänään (10.05.) telkkarissa esitetty kuharesepti, mukana oli mm- avokadoa, jotakin ”vihreää”, maissia….
Suurin osa ohjeesta telkkarissa jäi näökemättä, mutta alkoi kuitenkin kiinnostaa.

Kuha ”raakakypsennettiin n. 15 minuutissa jääkaapissa jossakin ”liemessä”

Kommentoi juttua: Kuhaa Välimeren tapaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X