kukkoa viinissä coq au vin
Reseptit
yli 60 min
5
Kiitos

Kukkoa viinissä – Coq au vin

Kukkoa viinissä - Coq au vin on ranskalainen klassikko. Se valmistuu broilerista, pekonista ja herkkusienistä. Pataruoka on helppo tehdä, mutta vaatiin hieman aikaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kukkoa viinissä - Coq au vin:

1 kokonainen broileri
noin 1 dl vehnäjauhoja
1/4 tl suolaa ja rouhittua mustapippuria
paistamiseen öljyä
1 rs (200 g) herkkusieniä
8-10 pientä salottisipulia
1 pkt (140 g) pekonia
2 valkosipulinkynttä
3 rkl konjakkia
noin 5 dl punaviiniä, esimerkiksi bourgogne tai beaujolais
1 laakerinlehti
4 oksaa tuoretta timjamia
4 dl kanalientä
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kukkoa viinissä – Coq au vin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X