Reseptit
yli 60 min
9
Kiitos

Kullankeltainen rosolli

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g keskikokoisia keltajuuria
3 kiinteää perunaa
1 (noin 400 g) pieni lanttu
1 iso sipuli
1-2 suolakurkkua
1 hapan omena

kastike:

2 dl kuohukermaa
2 tl etikkaa
ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua valkopippuria

Valmistusohje

1. Keitä juurekset erikseen
kuorineen ja anna niiden jäähtyä.
Kuori ja kuutioi juurekset. Kuori ja
hienonna sipuli. Kuutioi kurkut ja
kuorittu omena.

2. Sekoita ainekset keskenään ja
anna maustua viileässä muutama
tunti ennen tarjoilua.

3. Vatkaa kerma pehmeäksi
vaahdoksi ja mausta. Älä sekoita
kastiketta rosolliin, vaan tarjoile se
erikseen.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kullankeltainen rosolli

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X