Keltainen rosolli sahramikastikkeella
Syötävät kukat sopivat koristamaan juhlaruokia. Rosolliin ei välttämättä tarvitse laittaa punajuurta, keltajuuri käy yhtä lailla. Kastike saa kullankeltaisen värin ylellisestä sahramista.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Keltainen rosolli:
- 500 g keltajuurta
- 400 g kiinteitä perunoita
- 400 g lanttua
- 1 iso sipuli
- 1-2 suolakurkkua
- 1 hapan omena
- ½ sitruunan mehu
Sahramikastike:
- 2 dl kuohukermaa
- 2 tl etikkaa
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl sokeria
- valkopippuria myllystä
- sahramiahyppysellinen
Koristeeksi:
- syötäviä kukkia (esim. Mimis Kotipellon puutarhan kukkia)
Kommentoi
Kommentoi juttua: Keltainen rosolli sahramikastikkeella