kuohkea juureskeitto
Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Kuohkea juureskeitto

Lumivalkoinen juureskeitto syntyy maa-artisokasta, palsternakasta tai mustajuuresta. Maa-artisokka- ja palsternakkasosetta saa valmiina. Lihansyöjä täytelöittää makua savuporotuorejuustolla. Kasvissyöjä valitsee ruohosipuli- tai yrttijuuston ja paistetut sienet.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kuohkea juureskeitto:

500 g maa-artisokka-, mustajuuri- tai palsternakkasosetta
1 purjon valkea osa
tilkka öljyä tai voita
1 l vettä
1 rkl kantarellifondia tai
1 l kana- tai kasvislientä
(ripaus suolaa)
ripaus valkopippuria
200 g savuporo-, yrtti- tai ruohosipulituorejuustoa
Mainos

Pinnalle:

silputtua persiljaa
50 g suikaloitua savuporoleikkelettä tai
2 dl paistettuja sieniä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kuohkea juureskeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X