Kuorrutettu piimäkakku
Tuttu mausteinen ja perinteinen piimäkakku voidaan tarjoilla uudella tavalla. Peitä kuivatuilla karpaloilla maustettu piimäkakku tuorejuustokuorrutuksella.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Kuorrutettu piimäkakku:
3 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
piparkakkumaustetta
1 tl
kardemummaa
1 tl
ruokasoodaa
1 dl
ruokosokeria
1
muna
0.5 dl
siirappia
3/4 dl
sulatettua rasvaa
2.5 dl
piimää
1 dl
kuivattuja karpaloita
Piimäkakun kuorrutus:
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
0.5 dl
juoksevaa rasvaa
1 dl
tomusokeria
Piimäkakun koristeeksi:
kuivattuja karpaloita
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kuorrutettu piimäkakku