Kupponen bataattikeittoa
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 1 kpl purjosipulin valkea osa
- 2 kpl bataattia
- 2 kpl Rosamunda-perunaa
- tilkka öljyä
- 1 l kana- tai kasvislientä
- 1 dl rasvaista luonnonjogurttia, ruoanvalmistusjogurttia tai ranskankermaa
- tilkka siideriä tai kivennäisvettä
Pinnalle
- basilikaöljyä
Valmistusohje
- Halkaise, huuhdo ja silppua purjo. Kuori juurekset. Kuullota purjosilppu öljyssä. Lisää kuoritut ja lohkotut juurekset.
- Lisää neste ja keitä juurekset kypsiksi. Soseuta ainekset, lisää mausteet, jogurtti tai ranskankerma ja siideri tai kivennäisvesi.
- Tarjoa pienistä kupposista aterian aluksi kuumana tai kylmänä. Annokset voi koristaa basilikaöljyraidalla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kupponen bataattikeittoa
Tosi ärsyttävää että teko-ohjetta ei löydy näihin kylmiin keittoihin! ”Juttu jatkuu mainoksen jälkeen” on jo sekin pelkästään ärsyttävää saatika sitten se, että ei sitä ohjetta löydy mainoksen jälkeenkään…
Ohje löytyy välilehdeltä ohje. Katso ainekset sanan viereen.
Vasemmalla ainekset, oikealla ohje! Tarkkuutta lukuun!