Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kurkku-lakritsiyrttijäähile eli slush

Lakun ja salmiakin ystävien kannattaa napata taimitarhoista mukaan tämä ihastuttava jälkiruokaverso. Viilentävä jäähileherkku vie kielen mennessään.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kurkku-lakritsiyrttijäähile eli slush:

  • 1 kurkku
  • 3 dl jääpaloja
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl hienonnettua lakritsiyrttiä
  • 2 limetin mehu
  • 1 tlk (33 cl) greippi- tai sitruunalonkeroa

Valmistusohje

1. Huuhtele ja paloittele kurkku kuorineen tehosekoittimeen. Lisää 3 dl jääpaloja, 1 dl sokeria , 1 dl hienonnettua laktritsiyrttiä ja kahden limetin mehu. Pyöräytä ainekset tasaiseksi sohjoksi.

2. Kaada joukkoon yksi tölkki lonkeroa ja sekoita. Tarjoile hileinen juoma heti.

VINKKI: Alkoholittomaan vaihtoehtoon voi käyttää kivennäisvettä.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 6/19.

Saatat pitää myös marja-vesimelonislushista.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kurkku-lakritsiyrttijäähile eli slush

Juoppo

Nam nam

Sinun täytyy kommentoidaksesi.