Reseptit
alle 30 min
4

Kurkku-lakritsiyrttijäähile eli slush

Lakun ja salmiakin ystävien kannattaa napata taimitarhoista mukaan tämä ihastuttava jälkiruokaverso. Viilentävä jäähileherkku vie kielen mennessään.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kurkku-lakritsiyrttijäähile eli slush:

1 kurkku
3 dl jääpaloja
1 dl sokeria
1 dl hienonnettua lakritsiyrttiä
2 limetin mehu
1 tlk (33 cl) greippi- tai sitruunalonkeroa

Valmistusohje

1. Huuhtele ja paloittele kurkku kuorineen tehosekoittimeen. Lisää 3 dl jääpaloja, 1 dl sokeria , 1 dl hienonnettua laktritsiyrttiä ja kahden limetin mehu. Pyöräytä ainekset tasaiseksi sohjoksi.

2. Kaada joukkoon yksi tölkki lonkeroa ja sekoita. Tarjoile hileinen juoma heti.

VINKKI: Alkoholittomaan vaihtoehtoon voi käyttää kivennäisvettä.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 6/19.

Saatat pitää myös marja-vesimelonislushista.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kurkku-lakritsiyrttijäähile eli slush

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X