
Kurkku-tomaattisalaatti fetalla ja rapeilla kikherneillä
Kesällä kurkut ja tomaatit ovat parhaimmillaan. Niistä valmistuu supersimppeli salaatti, joka maustetaan fetamurulla ja yrteillä. Mausteiset kikherneet kruunaavat kokonaisuuden. Kikherneet ovat myös kiva naposteluherkku.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Kurkku-tomaattisalaatti:
- 2 kurkkua
- 2 tomaattia
- 1 dl lehtipersiljaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 100 g feta- tai vuohenjuustoa
Lisäksi:
- rapeita kikherneitä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kurkku-tomaattisalaatti fetalla ja rapeilla kikherneillä