Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Dippikurkut ja omenatsatsiki

Dippikurkut tarjotaan laseista omenatsatsikin kanssa. Kiva alkupala kesäjuhliin!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Dippikurkut

  • 1 ½ kurkkua
  • 2 rkl herneenversoja

Omenatsatsiki

  • ½ kurkkua
  • 1 omena
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl limettimehua
  • ¼ tl suolaa

Valmistusohje

Dippikurkut ja omenatsatsiki tehdään helposti näin:Kurkkua ja omenatsatsikia

1. Valmista omenatsatsiki. Raasta puolikas kurkku karkeaksi ja puristele siivilässä kuivaksi. Halkaise omena ja poista siemenkodat ja kanta. Raasta omena karkeaksi.

2. Sekoita kulhossa kurkku- ja omenaraaste, raastetut valkosipulinkynnet, jogurtti, oliiviöljy ja hienonnettu tilli. Mausta kastike limetinmehulla ja suolalla. Anna maustua.

3. Pilko puolitoista kurkkua reiluiksi tikkupaloiksi. Asettele mukien pohjalle kastiketta ja nosta joukkoon kurkkutikkuja ja koristeeksi herneenversoja.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Dippikurkut ja omenatsatsiki

Sinun täytyy kommentoidaksesi.