Lohitartarilla täytetyt rieskakupit
Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Kylmäsavulohimousse ja rieskakupit

Kylmäsavulohimousse maistuu kaikille. Se lusikoidaan rieskakuppeihin, jotka tehdään itse näppärästi muffinipellillä. Rieskakupit maistuvat suolaisena suupalana vaikka glögin kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Rieskakupit

1 pkt (280 g) Lapin ohrarieskasta
50 g voita

Kylmäsavulohimousse

200 g kylmäsavulohta
1/2 punasipulia
1/2 dl hienonnettua tilliä
1 1/2 dl kuohukermaa
150 g piparjuurituorejuustoa
1-2 rkl sitruunamehua
1/4 tl rouhittua mustapippuria
(1/4 tl suolaa)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kylmäsavulohimousse ja rieskakupit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X