Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kylmäsavulohitahna

Herkullinen kylmäsavulohitahna syntyy helposti tehosilppurissa. Pyöräytä lohi ja wasabilla maustetun ranskankerman kanssa tahnaksi ja nauti perunan kanssa. Helppoa ja hyvää!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kylmäsavulohitahna

  • 400 g kylmäsavulohta
  • 1 dl wasabilla tai piparjuurella maustettua ranskankermaa tai piparjuurituorejuustoa (Cantadou)
  • ¼ tl mustapippuria
  • 3 rkl tilliä

Valmistusohje

Kylmäsavulohitahna tehdään helposti näin:

1. Pyöräytä ainekset tehosekoitimessa tahnaksi. Voit myös leikata kalan veitsellä pieniksi kutioiksi ja sekoittaa ranskankerman joukkoon.

2. Mausta tahna ripauksella pippuria. Halutessasi voit lisätä sekaan lusikallisen sitruunamehua.

3. Tarjoa ylmäsavulohitahna perunoiden tai tuoreen leivän kanssa.

Vinkki! Voit sekoittaa tahnan joukkoon puolikkaan punasipulin hienonnettuna ja pari ruokalusikallista tillisilppua.

Lue myös: Uuniperuna neljällä täytteellä

Lue myös Anna.fi: Savulohitahna


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kylmäsavulohitahna

Sinun täytyy kommentoidaksesi.