Kylmäsavulohitahna
Herkullinen kylmäsavulohitahna syntyy helposti tehosilppurissa. Pyöräytä lohi ja wasabilla maustetun ranskankerman kanssa tahnaksi ja nauti perunan kanssa. Helppoa ja hyvää!
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Kylmäsavulohitahna
- 400 g kylmäsavulohta
- 1 dl wasabilla tai piparjuurella maustettua ranskankermaa tai piparjuurituorejuustoa (Cantadou)
- ¼ tl mustapippuria
- 3 rkl tilliä
Valmistusohje
Kylmäsavulohitahna tehdään helposti näin:
1. Pyöräytä ainekset tehosekoitimessa tahnaksi. Voit myös leikata kalan veitsellä pieniksi kutioiksi ja sekoittaa ranskankerman joukkoon.
2. Mausta tahna ripauksella pippuria. Halutessasi voit lisätä sekaan lusikallisen sitruunamehua.
3. Tarjoa ylmäsavulohitahna perunoiden tai tuoreen leivän kanssa.
Vinkki! Voit sekoittaa tahnan joukkoon puolikkaan punasipulin hienonnettuna ja pari ruokalusikallista tillisilppua.
Lue myös: Uuniperuna neljällä täytteellä
Lue myös Anna.fi: Savulohitahna
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kylmäsavulohitahna