Reseptit
Kiitos

Kyssäkaalipiirakka

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 pieni kyssäkaali (tai kukkakaalia)
1 omena
1-2 porkkanaa
2 dl kermaviiliä (200 g)
2 kananmunaa
yrttisuolaa, meiramia
(juustoraastetta)

Valmistusohje

  1. Kuori ja kuutioi kyssäkaali, porkkanat ja omena. Kotimaisen omenan voit käyttää kuorineen.
  2. Kiehauta kaali- ja omenakuutiot vedessä tai kasvisliemessä ja huuhdo ne kylmällä vedellä.
  3. Laita kuutiot piirakkavuokaan kaulitun pohjan päälle. Sekoita kananmunat, kermaviili ja mausteet keskenään ja valuta täytteen päälle. Pinnalle voit ripotella juustoraastetta.
  4. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kyssäkaalipiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X