Lahnatahna
Lahnatahna on maukas levite leivän päälle tai perunan pariksi. Voit käyttää tahnaan myös siikaa tai särkeä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- noin kilon painoinen savulahna, -suutari tai -särki
- 1 dl majoneesia
- 1 dl kermaviiliä tai ranskankermaa
- 2 rkl sinappirelissiä
- silputtua kevätsipulia
Valmistusohje
1. Perkaa kala ruodottomaksi.
2. Mittaa kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja pyöräytä tahnaksi. Tarjoa lahnatahna keitettyjen perunoiden, ruisleivän tai saaristolaisleivän kanssa.
Kokeile myös muita maukkaita kalatahnoja: Sillimössö Siikaröra Savusilakkatahna Ruoka.fi: Tulinen sardiinitahna
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lahnatahna