Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Lahnatahna

Lahnatahna on maukas levite leivän päälle tai perunan pariksi. Voit käyttää tahnaan myös siikaa tai särkeä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • noin kilon painoinen savulahna, -suutari tai -särki
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä tai ranskankermaa
  • 2 rkl sinappirelissiä
  • silputtua kevätsipulia

Valmistusohje

1. Perkaa kala ruodottomaksi.

2. Mittaa kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja pyöräytä tahnaksi. Tarjoa lahnatahna keitettyjen perunoiden, ruisleivän tai saaristolaisleivän kanssa.

Kokeile myös muita maukkaita kalatahnoja: Sillimössö Siikaröra Savusilakkatahna Ruoka.fi: Tulinen sardiinitahna

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Lahnatahna

Sinun täytyy kommentoidaksesi.