
Lakkahillo
Keittäisitkö hilloa lakoista? Hurmaava ja hienostunut lakkahillo höystää monet herkut juhlatarjottaviksi. Lakkahillo säilyy pitkään jääkaapissa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Lakkahillo
- 2 kg lakkoja
- 1 kg hillosokeria
Valmistusohje
Tee lakkahillo näin:
1. Kaada kattilaan kerroksittain lakkoja ja hillosokeria. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoita välillä varovasti.
2. Anna hillon jäähtyä noin 30 minuuttia. Kaada se sitten pestyihin, kuumennettuihin lasitölkkeihin. Sulje tölkit huolellisesti.
Hillo säilyy hyvin viileässä, esimerkiksi jääkaapissa. Tarjoa lakkahilloa lettujen, pannukakkujen tai leipäjuuston kanssa. Lakkahillo toimii myös juhlavan kakun täytteenä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lakkahillo
Rasittavaa jatkuva Mainosten esiintyminen!
Juuri näin mitä vittua molopäät niitä mainoksia tungetto joka väliin .
En olen ensi kertaa sivuilla!
HYVÄT OHJEET. KIITOS
kiittihyvät ohjeet