Lakritsalla maustettu mustikka-mustaherukkahillo

Lakritsalla maustettu mustikka-mustaherukkahillo 

60
min
30-60 min
Tämä hillo keitetään mustikoista, mustista viinimarjoista ja ruokosokerista. Taikavoimaa keitos saa lakritsajauheesta.

Ainekset

500 g mustikoita
500 g mustaherukoita
1 dl ruokosokeria
1 rkl lakritsijauhetta
330 g hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

1. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna seos kiehuvaksi.

2. Keitä 15 minuuttia. Anna jäähtyä 30 minuutia ja tölkitä.

Vinkki! Lakritsin sijaan mausteena voi käyttää raastettua sitruunankuorta

Resepti on julkiastu Kotiliedessä 15/17

Mustikat säilöön myös näillä ohjeilla:

Sitruunainen mustikkahillo

mustikkamehu

Mustikkamehu

Mustikkanektari

Ruoka.fi: Minttu-mustikkahillo