Reseptit
30-60 min

Lakritsalla maustettu mustikka-mustaherukkahillo

Tämä hillo keitetään mustikoista, mustista viinimarjoista ja ruokosokerista. Taikavoimaa keitos saa lakritsajauheesta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g mustikoita
500 g mustaherukoita
1 dl ruokosokeria
1 rkl lakritsijauhetta
330 g hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

1. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna seos kiehuvaksi.

2. Keitä 15 minuuttia. Anna jäähtyä 30 minuutia ja tölkitä.

Vinkki! Lakritsin sijaan mausteena voi käyttää raastettua sitruunankuorta

Resepti on julkiastu Kotiliedessä 15/17

Mustikat säilöön myös näillä ohjeilla:

Sitruunainen mustikkahillo

mustikkamehu

Mustikkamehu

Mustikkanektari

Ruoka.fi: Minttu-mustikkahillo

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.