Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Lakritsalla maustettu mustikka-mustaherukkahillo

Tämä hillo keitetään mustikoista, mustista viinimarjoista ja ruokosokerista. Taikavoimaa keitos saa lakritsajauheesta.

Ainekset

  • 500 g mustikoita
  • 500 g mustaherukoita
  • 1 dl ruokosokeria
  • 1 rkl lakritsijauhetta
  • 330 g hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

1. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna seos kiehuvaksi.

2. Keitä 15 minuuttia. Anna jäähtyä 30 minuutia ja tölkitä.

Vinkki! Lakritsin sijaan mausteena voi käyttää raastettua sitruunankuorta

Resepti on julkiastu Kotiliedessä 15/17

Mustikat säilöön myös näillä ohjeilla:

Sitruunainen mustikkahillo

mustikkamehu

Mustikkamehu

Mustikkanektari

Ruoka.fi: Minttu-mustikkahillo


Kommentoi

Kommentoi juttua: Lakritsalla maustettu mustikka-mustaherukkahillo

Sinun täytyy kommentoidaksesi.