Lakritsi-brownies-muffinit

Lakritsi-brownies-muffinit 

60
min
20 annosta
30-60 min
Muffinien muotoon leivotut lakritsibowniet kuorrutetaan suussa sulavalla lakritsi-suklaakuorrutteella ja koristellaan juhlakuosiin söpöillä suklaaströsseleillä ja nonparelleilla.

Ainekset

BROWNIESTAIKINA:

200 g voita
3 dl sokeria
1 3/4 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
3 kananmunaa
1/2 dl maitoa
100 g tummaa suklaata

LAKRITSI-SUKLAAKUORRUTE:

100 g maitosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
75 g huoneenlämpöistä voita
1 dl tomusokeria
1 rkl lakritsijauhetta

KORISTEET:

suklaaströsseleitä tai nonparelleja

Valmistusohje

1. Nosta ensin kaikki kuorrutteen ainekset huoneenlämpöön noin puoleksi tunniksi. Valmista annos brownies-taikinaa ja jaa seos pieniin silikonisiin muffinivuokiin. Paista 200-asteessa 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja irrota muffinit.

2. Valmista kuorrute. Sulata paloiteltu suklaa mikrokulhossa. Lisää tuorejuusto, pehmeä voi, tomusokeri ja lakritsijauhe. Vaahdota aineksia, kunnes seos on tasaisen kiiltävää. Siirrä seos pursotinpussiin.

3. Pursota kuorrute ja koristele.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 8/18.

brownie-palat

Brownie-palat

mustikkabrowniet

Mustikkabrowniet

vadelma-valkosuklaablondies

Blondies-leivokset vadelmasta ja valkosuklaasta

Anna.fi: Sukulaku-brownie