Vegaaninen kinuskikastike
Laktoositon ja vegaaninen kinuskikastike tehdään tässä reseptissä kasvipohjaisesta vispautuvasta soijakermasta ja fariinisokerista.
- Gluteeniton
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Laktoositon ja vegaaninen kinuskikastike:
- 1 dl Soya Cuisine (Provamel)
- 1.3 dl fariinisokeria
Valmistusohje
- Sekoita vegaanisen ja laktoosittoman kinuskikastikkeen ainekset kattilassa. Keitä hiljalleen noin 5 minuuttia. Kinuskikastiketta voit käyttää kakkujen väliin ja kuorrutukseen.
- Jäähtyneeseen kinuskikastikkeeseen voit lisätä 1 dl Soya Cuisine -soijakermaa vatkattuna ja tarjota jälkiruoaksi marjojen kanssa. Soijakerma vatkautuu löysäksi vaahdoksi ja sopii vaikka vaniljasokerilla tai piparkakkumausteilla maustettuna lämpimänä tarjottavan vegaanisen omenapiirakan kanssa tarjottavaksi.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Vegaaninen kaura-kermajäätelö
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vegaaninen kinuskikastike