Reseptit
alle 30 min
4

Lakuvadelmat

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 l vadelmia
4 rkl lakritsikastiketta
2 dl kuohukermaa
noin 1 dl lakritsikastiketta

Valmistusohje

Lakuvadelmat on helppo jälkiruoka, jonka juju on yllättävässä makuparissa: aromikas vadelma rakastaa ärhäkkää lakua. Kermavaahto pehmentää kokonaisuutta. Voit käyttää jälkiruokaa valmista tai itse tehtyä lakrtsikastiketta.

1. Jaa vadelmat annosmaljoihin. Kaada päälle valmista tai itse tehtyä lakritsikastiketta.

2. Vaahdota kerma ja mausta se lakukastikeella.

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lakuvadelmat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X