Reseptit
yli 60 min
24
Kiitos

Lammas-kaalikääryleet

Lammas-kaalikääryleet täytetään lampaan jauhelihalla ja sienillä. Kaalikääryleiden täytteeseen voi käyttää riisin sijasta ohrasuurimoita. Vaihteluksi pikkukääröille voit tehdä aineksista vuokaan leviteltyihin kaalinlehtiin kietaistun murekerullan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lammas-kaalikääryleet:

noin 2 kg painoinen litteä keräkaali
vettä, suolaa

Täyte

2 ½ dl dl puuroriisiä
5 dl vettä
1/2 kanaliemikuutio
noin 2 ½ dl paistettuja tatteja tai muita sieniä
1 sipuli
1 rkl rasvaa
3 kananmunaa
1 kg lampaan jauhelihaa
2 1/2 dl silputtua kaalin sisustaa
1 dl kermaa
noin 1 dl kaalin keitinlientä
valkopippuria
maustepippuria
2 tl suolaa

Vuokaan

valkosipulivoita
noin 3 rkl rkl siirappia
kaalinkeitinlientä
1/2 kanaliemikuutio

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lammas-kaalikääryleet

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X