Lammas-linssipata
Lammas-linssipata sopii mainiosti pääsiäispöytään. Pitkä haudutusaika takaa sen, että liha on mureaa ja oikein sulaa suuhun!
Ainekset
Lisää kauppalistalle
2
luullista karitsan potkaa (á noin 400 g)
1 tl
kokonaisia mustapippureita
3
kokonaisen kardemumman siemenet
1 tl
juustokuminansiemeniä
2 tl
suolaa
2 rkl
voita
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
raastettua tuoretta inkivääriä
2 rkl
öljyä
0.5 tl
chilijauhetta
1 tl
kurkumaa
1
kanelitanko
4
tomaattia
noin 6 dl
vettä
2 dl
vihreitä linssejä
½
sitruunan raastettu kuori ja mehu
2 rkl
hienonnettua tuoretta korianteria
Keskustelu
Kommentoi juttua: Lammas-linssipata