Lammassaslikit
Lammassaslikit vaativat yhden yön marinoituakseen, joten aloita valmistaminen edellisenä päivänä. Seuraavana päivänä grillaus sujuu sutjakkaasti. Valkosipuli, sitruuna ja oregano toimivat mausteina.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 7 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Lammassaslikit
- 4 karitsan paahtopaistia
marinadi:
- 2 rkl öljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 tl punaviinietikkaa
- 1 murskattu valkosipulinkynsi
- 1 tl oreganoa
- rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
- grillitikkuja
Valmistusohje
Lammassaslikit valmistuvat helposti näin:
1. Leikkaa paistit 3 cm:n kuutioiksi. Sekoita marinadi. Lisää lihat ja anna maustua yön yli.
2. Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen paistamista. Pujota liha liotettuihin puu- tai öljyttyihin metallitikkuihin. Paahda lammassaslikit grillipannulla käännellen.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lammassaslikit