Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Lammassaslikit

Lammassaslikit vaativat yhden yön marinoituakseen, joten aloita valmistaminen edellisenä päivänä. Seuraavana päivänä grillaus sujuu sutjakkaasti. Valkosipuli, sitruuna ja oregano toimivat mausteina.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
7  annosta

Ainekset

Lammassaslikit

  • 4 karitsan paahtopaistia

marinadi:

  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 tl punaviinietikkaa
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 1 tl oreganoa
  • rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

  • grillitikkuja

Valmistusohje

Lammassaslikit valmistuvat helposti näin:

1. Leikkaa paistit 3 cm:n kuutioiksi. Sekoita marinadi. Lisää lihat ja anna maustua yön yli.

2. Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen paistamista. Pujota liha liotettuihin puu- tai öljyttyihin metallitikkuihin. Paahda lammassaslikit grillipannulla käännellen.

 

Katso myös nämä ohjeet:

Valkosipuliset karitsan ribsit

Lammasribsit

Lammasvartaat

Lammaspata

Kreetalaiset lammasvartaat

Ruoka.fi: Kreetalaiset lammasvartaat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Lammassaslikit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.