Reseptit
yli 60 min
6
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Lammasta stifadon tapaan

Kreikkalaisessa stifadossa liha ja sipuli muodostavat kielenvievän makuliiton. Voit valmistaa sen paistikuutoista, mutta kokonaisesta karitsanpaistista valmistettuna lihan saa juhlavasti tarjolle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1- 1 1/2 kg marinoitu karitsanpaistirulla tai luuton lammaspaisti
500 g sipulia
4-6 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyää
250 g kirsikkatomaatteja
2 rkl hunajaa
1 tl suolaa
1/8 tl mustapippuria
1/2 dl balsamiviinietikkaa
1-2 kanelitankoa
1 oksa rosmariinia
2 1/2 dl vettä (pannun huuhdeliemi)
2 rkl lihafondia
1 dl punaviiniä
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lammasta stifadon tapaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X