Reseptit

Lampaanfilee

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 2 lampaan ulkofileetä
  • paistamiseen voita tai öljyä
  • 4 valkosipulinkynttä

mausteliemi

  • pannun huuhdeliemi
  • valkosipulin kynnet
  • 1 rkl soijakastiketta
  • rouhittua mustapippuria
  • rosmariinin tai timjamin oksa

Valmistusohje

Lampaanfilee

1. Ruskista fileet rasvassa kuumalla pannulla. Kuullota valkosipulinkynnet. Kääri ruskistuneet fileet folioon. Jatkokypsennä 200-asteessa 15 minuuttia. Anna levätä vielä foliossa viitisen minuuttia.

2. Huuhdo pannu vesitilkalla. Lisää muut mausteliemen ainekset ja annan fileiden maustua liemessä noin 20 minuuttia. Kääntele fileitä välillä. Ota fileet liemestä ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Tarjoa liha jäähtyneenä papusalaatin päällä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Lampaanfilee

Sinun täytyy kommentoidaksesi.