MAINOS |
Mainos |

Vappu Pimiän lantturieskat

Ylijääneet joululaatikot taittuvat helposti ja nopeasti myös rieskoiksi välipäivien aamiaispöytään. Yhteistyössä Saarioinen.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • 200 g Saarioisten lanttulaatikkoa
  • puoli pakettia
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • ¾ tl suolaa
  • 2 ½ dl ohrajauhoja
  • 1 kananmuna
  • ½ dl kylmää vettä

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki aineet yhteen ja taputtele kostein käsin ohuiksi rieskoiksi.
  2. Painele rieskat haarukalla.
  3. Paista rieskoja 250 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vappu Pimiän lantturieskat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.