Mainos |
Vappu Pimiän lantturieskat
Ylijääneet joululaatikot taittuvat helposti ja nopeasti myös rieskoiksi välipäivien aamiaispöytään. Yhteistyössä Saarioinen.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 200 g Saarioisten lanttulaatikkoa
- puoli pakettia
- 1 dl kaurahiutaleita
- ¾ tl suolaa
- 2 ½ dl ohrajauhoja
- 1 kananmuna
- ½ dl kylmää vettä
Valmistusohje
- Sekoita kaikki aineet yhteen ja taputtele kostein käsin ohuiksi rieskoiksi.
- Painele rieskat haarukalla.
- Paista rieskoja 250 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vappu Pimiän lantturieskat