Laskiaiskakku kotitekoisella Nutellalla
Laskiaiskakku kotitekoisella Nutellalla on trendikäs muunnos perinteisestä laskiaispullasta. Pullataikina paistetaan yhdeksi isoksi kakuksi ja täytetään itse tehdyllä Nutellalla ja kermalla.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Pullataikina
3 dl
maitoa
1 pussi
kuivahiivaa tai 25 g tuorehiivaa
2 tl
kardemummaa
1 tl
suolaa
1 dl
sokeria
noin 8 dl
vehnäjauhoja
100 g
sulatettua voita tai juoksevaa margariinia
Voiteluun:
1
kananmuna
Päälle:
hasselpähkinärouhetta
Täyte
4-5 dl
kuohukermaa
3 dl
hasselpähkinä-suklaalevitettä eli kotitekoista nutellaa
tomusokeria
Keskustelu
Kommentoi juttua: Laskiaiskakku kotitekoisella Nutellalla